maanantai 19. tammikuuta 2015

Oivallisen tavoitteellista vuotta 2015

Uutta vuotta on ehtinyt kulua jo reilut kaksi viikkoa. Itse tein vuoden vaihteen töitä ja seuraavan viikon lomailin. Loma sujui lähinnä koirien kanssa touhutessa, sohvaa kuluttaessa ja Netflixistä katsoin varmaan kaksi kautta Modern Familyä (ne jaksot on vain 20 minuuttisia..). Lepäilty siis ennen kaikkea. Nyt kun olen aloittanut kunnolla uuden vuoden koulussa viikko sitten, niin voisin vähän listailla meidän tulevan vuoden tavoitteita. 

Tällä hetkellä innostusta, mutta myös samaan aikaan ahdistusta tuottaa tuo lajien runsas määrä. Miten ihmeessä sitä ehtii treenaamaan kaikkien lajien kaikkia osia, kun joskus toisinaan pitää tehdä myös jotain muuta kuin treenata koiraa? Olisi kaikenlaista; opiskelua, töitä ja yhdistystoimintaa lisäksi. Suurin toiveeni alkavalle vuodelle on ennenkaikkea terveys. Viime syksyn sairastelujen aikana sai todeta, että ilman terveyttä ei ole yhtään mitään muutakaan. Floralle toivon vielä useita iloisia ja kivuttomia eläkevuosia. 

Tässä laji kerrallaan meidän tavoitteita:


Toko. Haaveissa olisi saada uudet alokasluokan liikkeet kasattua tässä kevään aikana. Vielähän tuolla ei taida olla ytään kokonaista liikettä. Sitten ehtisi myös treenata sitä palkattomuutta ja ketjuttaa juttuja kesällä ja syksyllä. Tavoitteena startata ainakin mölleissä, tilanteen mukaan mahdollisesti vielä virallisissakin kisoissa tämän vuoden loppuun mennessä. Paljon riippuu myös siitä, mihin kuntoon tuo häiriön sieto saadaan, kun pitää poistua treenaamaan ihmeelliseen ulkomaailmaan noista ihanista seinillä varustetuista lämpimistä halleista. Paljonhan treenattiin eri kentillä pentuna (viime keväällä ja kesänä), mutta sairasloman myötä syksyllä kenttätreenit rajoittuivat lähinnä omalla kotikentällä yksin touhuiluun.

PK-tottis. Uskaltaisinkohan asettaa tavoitteeksi BH-kokeessa starttaamisen tälle vuodelle? No ainakin tavoite voisi olla saada koekaavion kaikki osuudet kuntoon ja treenata sitä palkattomuutta tässäkin pikkuhiljaa. Jos se bh-koe starttitavoite olisi sitten realististisempi keväälle 2016.

PK-haku. Tavoitteena treenata ihan kokonaisuudessaan kaikkea, ottaa mukaan umpipiiloja ja saada ilmaisu hyvälle mallille vuoden aikana. 

NOU/NOME. Olisipa hienoa, jos päästäisiin toukokuussa taippareihin ja saataisiin vielä hyväksytty suoritus. Pitää pikkuhiljaa alkaa taas ottaa riistaa treeneihin.

Vesipelastus. Vienti treenataan nyt ennen kesää kuivalla maalla erilaissa paikoissa erittäin varmaksi. Tarkoitus on myös treenata maalikepit Oivalle selkeiksi ennen varsinaisen kauden alkua. Kesän tavoitteeksi asetan soven hyväksytyn suorittamisen.

Tässäpä näitä. Kisastartti haaveita siis tälle vuodelle tokoon ja vepeen, eiköhän niistä ole hyvä aloittaa. Tokon kanssa pitää nyt todella tehdä töitä, melkoisia raakileita kaikki mahdolliset osat. Olisi pitänyt enempi tehdä jo pennumpana. Toisaalta se päätavoite ensimmäiselle elinvuodelle saatiin saavutettua, eli motivaatiota ja innostusta yhdessä tekemiseen Oivalta löytyy ja se palkkaantuu hyvin sekä ruualla, lelulla ja sosiaalisella palkalla. Tästä on hyvä jatkaa kohti asetettuja tavoitteita! Alla muutamia kuvia meidän leikkihetkistä vuoden sisältä.


Viime keväältä TKK:n treeneistä.

Pikkupennelin treenaamista viime alkukeväästä
Vanton tilalta.

PALLO!!

Sari Kärnän koulutuksesta.




Riitan koulutuksesta, taitaa olla pallo toisesta kädestä lentämässä..?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti