Henna

Kirjoittajasta

Blogin kirjoittajana toimin minä, Henna. Olen 26-vuotias turkulainen nuori nainen. Opiskelen sosiaalialaa Turun ammattikorkeakoulussa ja opiskelujen ohella työskentelen kehitysvammahoitajana. Aiemmin olen opiskellut Varsinais-Suomen maaseutuoppilaitoksessa maaseutuyrittäjän/eläintenhoitajan tutkinnon (2008) ja Naantalin ammattiopistosta valmistuin lähihoitajaksi vuonna 2013. 

Lähes kaiken vapaa-aikani kulutan koirien parissa, lenkkeilen, treenaten tai muilla koiramaisilla tavoilla. Harrastuslajeista tällä hetkellä eniten sydäntä lähellä ovat toko ja vesipelastus. Pennun myötä olen pikkuhiljaa tutustunut myös pk-puolen lajeihin, pääasiassa hakuun ja jälkeen. Seuroista kuulun Auran Nuuskuihin ja Turun käyttökoirakerhoon. Lisäksi olen Labradorikerhon ja Suomen noutajakoirayhdistyksen jäsen. Olen ollut Auran Nuuskujen vesipelastustoimikunnan jäsen vuodesta 2013 lähtien. Vuoden 2015 alussa liityn myös Auran Nuuskujen tokotoimikuntaan. 

Joskus toisinaan innostun myös muista kuin koirajutuista, niitä ovat esimerkiksi jumpassa käynti, lukeminen sekä leipominen ja ruuanlaitto.  

Blogia kirjoitan lähinnä itselleni, mutta myös niille jotka ovat kiinnostuneita lukemaan meidän koirien touhuista! Kommentteja luen mielelläni :)

Kuva (C) Nina RemesEi kommentteja:

Lähetä kommentti